Wij kiezen voor een leefbare toekomst en dus voor een duurzame interieur.

Duurzame materialen

Wij werken uitsluitend met ‘duurzaam’ geproduceerde materialen en doen er zelf alles aan om deze materialen zo duurzaam mogelijk te verwerken.

Duurzame verwerking

Een moderne productielocatie, geavanceerde machines, computer programma & afspraken met vaste leveranciers helpen ons hierbij de materialen zo efficiënt mogelijk te verwerken, zodat er zo min mogelijk restafval ontstaat. Door toepassing van Led-verlichting & collectieve inkoop van energie zorgen wij voor een verantwoord energieverbruik.

Circulariteit

Ons uitgangspunt bij het ontwerp en realisatie is het ‘cradle-to-cradle’ principe. Tijdens het gehele productieproces houden we rekening met de mogelijkheid van recycling van de door ons gemaakte meubels. In de basis betekent dit dat elke grondstof en elk materiaal dat voor een meubel wordt gebruikt ook weer moet kunnen worden hergebruikt.

Afvalverwerking

We scheiden ons afval echter zo zorgvuldig mogelijk. De door ons geselecteerde afvalverwerker garandeert ons een duurzame verwerking, waarbij zoveel mogelijk grondstoffen worden hergebruikt.