WAAROM KIEST U VOOR KOGGEL KEUKENS & INTERIEUR?

  • Wij adviseren op locatie
  • Uw wensen vertalen wij in een 3d ontwerp
  • Wij verzorgen uw totaal interieur van uw ruimte of woning
  • Wij leveren en monteren uw interieur op locatie
  • Daarnaast zijn wij ook freelance inzetbaar

KEUKENS / KEUKENRENOVATIES

De keuken is een functioneel onderdeel van de woning. Wij kunnen zowel een compleet nieuwe keuken maken. Maar we kunnen ook een bestaande keuken renoveren. Hier moet u denken aan nieuwe fronten, blad etc. Uitbreiding van uw bestaande keuken is ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan extra kastruimte. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Wij informeren u graag.

BADKAMER

Heeft u momenteel maar één wasbak in de badkamer en is dat eigenlijk te weinig? Denk dan eens aan een op maat gemaakte dubbele wasbak. Het mooie van maatwerk is dat we optimaal gebruik kunnen maken van de beschikbare ruimte. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Informeer bij ons hier naar.

KANTOREN / WINKELS

Wilt u uw kantoor of winkel verbouwen en het geheel / gedeeltelijk een nieuwe uitstraling geven. Dan kunnen wij dit voor u realiseren. We maken balies, bureaus, wandbetimmeringen, kassameubels, pantry’s, vergadertafels, kasten etc. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

MEUBELS OP MAAT

Wij maken verschillende meubels voor u op maat. U kunt hierbij denken aan radiatorombouwen, knieschotkasten, inbouwkasten, tafels, kastenwand met en suite deuren voorzien van een industriële uitstraling, dressoirkast, tv meubels, zwevende schappen, etc. Wilt u meer informatie over onze op maat gemaakte meubels en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

PLAFONDS

Het plafond neemt een groot gedeelte van de oppervlakte van een ruimte in beslag. Wij kunnen voor u een plafond plaatsen of een bestaand plafond vervangen. Desgewenst voorzien van halogeen of ledverlichting. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

KASTEN OP MAAT

Een maatwerkkast kun je in vele vertrekken toepassen. Denk hierbij aan een inloopkast, slaapkamerkast, knieschotkast, ter uitbreiding van uw huidige keuken of voor opbergruimte in de garage of op zolder. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden

TOTAAL INTERIEUR

Wij ontzorgen u volledig omdat wij het complete traject coördineren van stucadoorswerk, schilderwerk en installatiewerk.
Zo heeft u maar één aanspreekpunt en verkleind de kans op miscommunicatie en fouten.